متفرقه

11 نکته ساده آشپزی که باید به خاطر بسپارید

از یادگیری نشویید ماکارونی پس از آبکش کردن گرفته تا استفاده از کاسه زباله، می توانید یک صفحه گسترده از نکات آشپزی را شروع کنید و هرگز ایده های خود را از دست ندهید. برخی از نکات آشپزی به قدری ساده هستند که وقتی یکی را یاد می گیرید نمی توانید تصور کنید که چگونه از یک دستور پخت استفاده می کردید. به همین دلیل این لیست را تهیه کردم. این نکات را به خاطر بسپارید و تضمین می‌کنم که وعده غذایی بعدی شما یک موفقیت بزرگ خواهد بود.

1. ابتدا کل دستور غذا را بخوانید

این را می گویم تا گاوها به خانه بیایند. اگر بر اساس دستور غذا آشپزی می کنید، بهترین نکته ای که می توانم به شما بدهم این است که قبل از شروع آشپزی، همه چیز را تا آخر بخوانید. این نه تنها به شما کمک می‌کند تا درک بهتری از ظاهر و طعم غذای نهایی به دست آورید، بلکه می‌توانید تشخیص دهید به کدام قابلمه‌ها، تابه‌ها و ابزارهایی که نیاز دارید، و همچنین دستورالعمل‌های مهمی مانند «در طول شب مارینت کنید». ”

2. Mise en place را تنظیم کنید

Mise en place یک اصطلاح فرانسوی است که در لغت به معنای “در جای خود قرار دادن” است. همچنین به روشی اشاره دارد که آشپزها در آشپزخانه‌ها و رستوران‌های حرفه‌ای ایستگاه‌های کاری خود را راه‌اندازی می‌کنند – ابتدا با جمع‌آوری همه مواد برای یک دستور غذا، آماده کردن جزئی آنها (مانند اندازه‌گیری و خرد کردن)، و قرار دادن همه آنها در نزدیکی یکدیگر. تنظیم کردن محل قبل از پخت و پز یکی دیگر از نکات مهم برای آشپزهای خانگی است، زیرا به طور جدی به سازماندهی کمک می کند. تقریباً تضمین می کند که هرگز فراموش نکنید که یک ماده را اضافه کنید و در وقت خود از ده بار دویدن از انباری به این طرف و آن طرف صرفه جویی کنید.

3. همیشه چاقوها را تیز کنید

از چاقوهای تیز نترسید آیا آنها می توانند برش بدی به شما بدهند؟ کاملا. اما ثابت شده است که چاقوهای کسل کننده خطرناک تر هستند. آنها در هنگام برش بیشتر مستعد لغزش هستند، که شانس بریدن خود را بیشتر می کند. اگر متعهد هستید که چاقوها را تیز نگه دارید، باید یاد بگیرید که چگونه چاقوی سرآشپز را به درستی در دست بگیرید و همچنین غذای را که می برید، نگه دارید.

4. چاشنی خوب و اغلب

نکته اصلی: فصل! شما غذا! نمک کلید ایجاد طعم و مزه غذا بر روی زبان شما است. در بیشتر دستور العمل‌ها ذکر می‌شود که چه زمانی باید نمک (و احتمالاً فلفل) اضافه کنید، اما این یک قانون خوب است که هنگام شروع پخت و پز و دوباره در پایان، حداقل یک یا دو خرج اضافه کنید. کام شما در اینجا راهنمای نهایی خواهد بود، بنابراین اغلب میل کنید.

5. یک سالاد اسپینر تهیه کنید

برخی افراد می گویند چرخاندن سالاد اضافی است. من از اون آدما نیستم. خوب، آنها حجیم هستند و تمیز کردن آنها به نوعی آزاردهنده است، اما اگر جایی برای گلدان دارید، فضایی برای چرخان سالاد دارید. سالاد ریسنده نه تنها شستن کاهو، سبزی و سبزی را سریع می کند، بلکه آنها را بسیار موثرتر از حوله ها خشک می کند.

6. مرکبات را حلقه حلقه کنید تا آب بیشتری خارج شود

گاهی تمام چیزی که یک غذا به آن نیاز دارد، فشار دادن لیمو یا لیموترش است تا آن را به سطح بعدی برساند. برای اینکه بیشترین آب میوه را از مرکبات خود بگیرید، قبل از برش آن را روی تخته برش بغلتانید.

7. از تابه های مناسب استفاده کنید

وقتی دستوری گفته می شود از نوع خاصی از تابه استفاده کنید، از آن تابه استفاده کنید. اگر فقط یک ماهیتابه نچسب دارید، بهترین نکته ای که می توانم به شما بدهم این است که منتظر یک فروش خوب در یک فروشگاه آشپزخانه باشید، سپس برای خود یک تابه استیل ضد زنگ و یک تابه چدنی بخرید. همچنین هوشمندانه است که تابه های نچسب ارزان قیمت را هر چند سال یکبار تعویض کنید، زیرا پوشش ممکن است فرسوده شود.

8. گوشت ها، حبوبات و سبزیجات را قبل از پختن خشک کنید

نکته داغ: آب و گرما بخار می کنند، بنابراین وقتی می خواهید چیزی را بپزید که هنوز مرطوب است، به درستی خم نمی شود. قبل از اینکه گوشت را در تابه بیندازید، باید آن را با دستمال حوله ای بمالید، نخود را می توان در آبکش آبکش کرد و سپس روی حوله خشک کرد قبل از اینکه داخل تابه برود (این برای سبزیجات نیز صدق می کند، منهای قسمت آبکش).

9. تابه را شلوغ نکنید

چه در حال پخت و پز باشید و چه در ماهیتابه، مهم است که از شلوغ شدن تابه خودداری کنید. به طور مشابه زمانی که سبزیجات یا پروتئین ها در حالی که مرطوب هستند پخته می شوند، زمانی که آنها را در یک ماهیتابه قرار می دهند به جای قهوه ای بخارپز می شوند، که هرگز خوب نیست.

10. در حین حرکت تمیز کنید

به جای اینکه تک تک ظروف و ابزاری را که برای درست کردن غذا استفاده می‌کنید در سینک ظرفشویی بچینید تا بعد از اتمام غذا بشویید (و فراموش نکنید که پیشخوان و اجاق گاز را پاک کنید)، از روش تمیز کردن استفاده کنید. به‌جای گذاشتن تکه‌های سبزی و پوست روی پیشخوان، آن‌ها را در یک کاسه زباله بزرگ بریزید تا راحت‌تر ریخته شود و آشفتگی کمتری داشته باشد. ده دقیقه فرصت دارید تا سبزیجات برشته شوند؟ ده دقیقه شستشو و پاک کردن را انجام دهید.

11. از فریزر بیشتر از باقیمانده غذا استفاده کنید

شما قبلاً می دانید که می توانید باقی مانده غذاها را برای همیشه در فریزر نگهداری کنید. اما اگر در فریزر خود جا باز کنید، می تواند تعدادی اقلام را نیز در خود جای دهد که زندگی شما را آسان تر می کند. زنجبیل یخ زده برای مدت طولانی تری تازه می ماند و همچنین رنده شدن آن در میکروپلین راحت تر خواهد بود. رب گوجه‌فرنگی، آب گوجه‌فرنگی و سس‌ها را می‌توان در قالب‌های یخ منجمد کرد و برای دستور پخت به راحتی یخ زدایی کرد. همچنین می توانید خمیر شیرینی و پای، سفیده و زرده تخم مرغ و خلال سبزیجات (برای استاک) را فریز کرده و هر زمان که نیاز داشتید از آنها استفاده کنید. فریزر همچنین مکان مناسبی برای نگهداری کیسه ای از اقلامی است که قصد دارید کمپوست کنید، زیرا سرما بو و پوسیدگی را از بین می برد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا